Algemene Voorwaarden:

Aan de hand van je wensen zal er een vrijblijvende offerte gemaakt worden en zal per mail naar je verstuurd worden. De offerte, met hierin de gemaakte afspraken, dient voor akkoord z.s.m. terug gestuurd te worden via mail ter bevestiging. Hierna volgt de factuur. Controleer de gegevens goed om misverstanden te voorkomen. De opdracht, gereserveerde workshop, kinderfeestje of bruidsproeverij wordt pas definitief als binnen 2 tot 7 dagen de factuur betaald is. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 9% BTW en de workshops inclusief 21% BTW.

Geef je bestelling of je reservering van een workshop tijdig door en bevestig ook tijdig! Bestellingen of gereserveerde workshops die niet bevestigd worden, worden als open datum beschouwd. Dit houdt in dat andere bestellingen of workshops op deze datum kunnen komen te staan en helaas je bestelling of workshop komt te vervallen en wij je teleur moeten stellen!

CakeVanEsther spant zich in om het besproken ontwerp zoveel mogelijk te benaderen. Afwijking van het ontwerp geeft geen recht op restitutie of het niet nakomen van de afname verplichting.

CakeVanEsther gaat er vanuit dat bij het bestellen van een product, schriftelijk bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën. CakeVanEsther is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

CakeVanEsther is niet verantwoordelijk voor beschadiging van de taarten, cupcakes, koekjes, petit-fours, macarons of cakepops die door u vervoerd worden.

Wanneer er klachten zijn graag binnen 24 uur met ons contact opnemen. Na die tijd kunnen wij de klacht niet meer in behandeling nemen.

CakeVanEsther is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal CakeVanEsther eerst proberen een passende oplossing te bieden. Er is goed contact met een aantal gelijkwaardige collega’s.

Afhalen van de bestellingen kan op alle dagen in overleg, thuisbezorgen is alleen mogelijk binnen Tiel tegen een vergoeding van €5,00. Buiten Tiel komt hier een toeslag bij van €0,30 per kilometer. Bruidstaarten worden standaard afgeleverd binnen Tiel. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. CakeVanEsther zorgt ervoor dat de taart stabiel en goed verpakt vervoersklaar is.

Voor workshops die gehouden worden op locatie wordt een reiskostenvergoeding gerekend, berekend via Anwb routeplanner. Binnen Tiel is de reiskosten vergoeding €5,00. Buiten Tiel komt hier een toeslag bij van €0,30 per kilometer x2.

Zie hoofdstuk privacyverklaring voor meer informatie.

Bij een afmelding van een workshop krijg je:

Tot uiterlijk 3 weken voor aanvang van de workshop: 100% van het betaalde bedrag retour

Van 3 weken tot 2 weken voorafgaand aan de workshop: 75% van het betaalde bedrag retour

Van 2 weken tot 7 dagen voorafgaand aan de workshop: 50% van het betaalde bedrag retour

Bij annulering vanaf 1 week voorafgaand aan de workshop: 0% van het betaalde bedrag retour

Restitutie van betalingen wordt binnen 30 dagen gestort.

Het bedrag van de cadeaubonnen wordt in geen enkel geval gerestitueerd.