Algemene Voorwaarden:


Aan de hand van je wensen, worden alle afspraken d.m.v. de factuur per mail of desgewenst via de whatsapp naar je verstuurd. De factuur, met hierin de gemaakte afspraken graag goed controleren om misverstanden te voorkomen. De opdracht, gereserveerde workshop, kinderfeestje of bruidsproeverij wordt pas definitief als de factuur betaald is.

Geef je bestelling of je reservering van een workshop tijdig door en bevestig ook tijdig! Bestellingen of gereserveerde workshops die niet bevestigd worden, worden als open datum beschouwd. Dit houdt in dat andere bestellingen of workshops op deze datum kunnen komen te staan en helaas je bestelling of workshop komt te vervallen en wij je teleur moeten stellen!

CakeVanEsther spant zich in om het besproken ontwerp zoveel mogelijk te benaderen. Afwijking van het ontwerp geeft geen recht op restitutie of het niet nakomen van de afname verplichting.

CakeVanEsther gaat er vanuit dat bij het bestellen van een product, schriftelijk bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën. CakeVanEsther is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

CakeVanEsther is niet verantwoordelijk voor beschadiging van de bestelling die door u opgehaald en vervoerd worden.

Wanneer er klachten zijn, graag binnen 24 uur met ons contact opnemen. Na die tijd kunnen wij de klacht niet meer in behandeling nemen.

CakeVanEsther is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal CakeVanEsther eerst proberen een passende oplossing te bieden. Er is goed contact met een aantal gelijkwaardige collega’s.

Afhalen van de bestellingen kan op alle dagen in overleg. Thuisbezorgen behoort tot de mogelijkheden tegen bezorgkosten, berekend via Anwb routeplanner. Binnen een straal van 8 km vanaf Tiel zijn de bezorgkosten €6,50. Vanaf een straal van 8 km vanaf Tiel zijn de bezorgkosten €0,35 per kilometer x2. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. CakeVanEsther zorgt ervoor dat de taart stabiel en vervoersklaar is.

Voor workshops die gehouden worden, wordt een reiskostenvergoeding gerekend, berekend via Anwb routeplanner. Binnen een straal van 8 km vanaf Tiel zijn de reiskosten €6,50. Vanaf een straal van 8 km vanaf Tiel zijn de reiskosten €0,35 per kilometer x2.

Zie /informatie/privacyverklaring voor meer informatie.

Bij een afmelding van een betaalde bestelling, workshop of kinderfeestje geven wij geen geld terug, maar een tegoedbon.

Het bedrag van de cadeaubonnen wordt in geen enkel geval gerestitueerd.