Algemene Voorwaarden

Om de dienstverlening en kwaliteit te waarborgen, werk ik met Algemene Voorwaarden. Op het moment dat u een offerteformulier bij mij indient, verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden. Aan de hand van je wensen, worden alle afspraken per mail of desgewenst via whatsapp naar je verstuurd. De gemaakte afspraken graag goed controleren om misverstanden te voorkomen. De gereserveerde datum blijft 2 dagen voor je gereserveerd en is pas definitief nadat de volledige betaling is voldaan d.m.v. een Ideal betaallink. Alle bedragen zijn inclusief 9% BTW, prijzen van workshops zijn inclusief 21%.

Bestellingen of gereserveerde workshops die niet bevestigd worden binnen 2 dagen, worden als open datum beschouwd. Dit houdt in dat andere bestellingen of workshops op deze datum kunnen komen te staan en helaas je bestelling of workshop komt te vervallen en wij je teleur moeten stellen!

Verse bloemen op de taart behoort tot de mogelijkheden. De bloemen wordt door jouzelf besteld en 1 dag van te voren voordat je de taart ophaalt, dient het bij mij bezorgt te worden. Op deze manier kan er nooit iets mis gaan met de kleuren of wensen wat betreft de bloemen.

Op de afgesproken dag en tijd haal je de bestelling bij ons op. Kom je later dan kan ik niet garanderen dat ik nog aanwezig ben. Laat me een vertraging dus zo snel mogelijk weten, dan probeer ik daar rekening mee te houden.

CakeVanEsther spant zich in om het besproken ontwerp zoveel mogelijk te benaderen. Afwijking van het ontwerp geeft geen recht op restitutie of het niet nakomen van de afname verplichting. Heb je voorbeelden, stuur ze via de whatsapp 0634318476 of email cakevanesther@gmail.com. Wij maken voorbeelden van collega’s overigens nooit exact na en vinden het fijn om ook onze eigen creatieve draai aan een ontwerp te geven. Ook vraag ik altijd om een slag om de arm wat betreft het besproken ontwerp. Soms blijkt tijdens het maken dat iets niet werkt. Dat sommge dngen beter uitomen als ik een kleine aanpassing maak. Dat hoort natuurlijk bij uniek handwerk.

CakeVanEsther gaat er vanuit dat bij het bestellen van een product, schriftelijk bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën. CakeVanEsther is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

CakeVanEsther is niet verantwoordelijk voor beschadiging van de bestelling die door u opgehaald en vervoerd worden. Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. CakeVanEsther zorgt ervoor dat de taart stabiel en vervoersklaar is.

Wanneer er klachten zijn, binnen 24 uur met ons contact opnemen. Na die tijd kunnen wij de klacht niet meer in behandeling nemen.

CakeVanEsther is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren.

Afhalen van de bestellingen kan in overleg.

Op zondag en maanda zijn wij gesloten. U kunt de taart op zaterdag ophalen als u deze voor zondag nodig heeft.

Voor workshops die gehouden worden,g wordt een reiskostenvergoeding gerekend, berekend via Anwb routeplanner. Binnen Tiel zijn de reiskosten €5,00. Buiten Tiel zijn de reiskosten €0,50 per gereden kilometer, binnen een straal van 25 km rondom Tiel.

Zie Privacyverklaring voor meer informatie.

Bij een afmelding van een betaalde bestelling, workshop of kinderfeestje geven wij geen geld terug, maar een tegoedbon.

Het bedrag van de cadeaubonnen wordt in geen enkel geval gerestitueerd.